Voor het eerst de deur uit

Na een week thuis te hebben gezeten met mijn kleine, ben ik voor het eerst naar buiten gegaan. Mede omdat dit voorlopig de laatste zomerse dag was. Dus hoppa, met de kinderwagen op naar het terras. Omdat Teun nog net niet op zijn geboortegewicht zat, heb ik eerst de bak van de kinderwagen voorverwarmd met kruiken. Terwijl ik zit te wachten dat de kinderwagen voorverwarmd is, staat mijn man al 2 tellen later al klaar met de kinderwagen met Teun erin om te gaan. Wow, dit ging ineens veeeeel te snel voor mij! ‘Heb je alles al ingepakt? We kunnen toch niet zomaar onvoorbereid weg?!’

En ja daar stroomden mijn kraantranen..het ging ineens allemaal zo snel. De hele week leefde ik veilig in mijn cocon en nu gingen we ineens de wijde wereld in. Dit klinkt heel gek als je geen moeder bent, maar geloof mij de buitenwereld ga je ineens anders zien in je kraamtijd.

Gelukkig was ik na een knuffel en geruststelling van mijn man klaar om een stukje met de kinderwagen te lopen. Lees, lopen naar het terras op het eind van onze straat. En het was heerlijk, even weer in de zon zitten en een cappuccino kunnen drinken. En ondertussen sliep Teun heel zoet in de kinderwagen naast ons.

Op pad eerste keer

 

 

Share the love:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *