4 x Lunchen in Parijs

4 x lunch hotspots van Parijs

Bouillon Pigalle

Dit is een typisch Frans restaurant waar je zowel heerlijk kunt lunchen als dineren. Hou er wel rekening mee dat je even in de rij moet staan om een tafel te krijgen. Zit je eenmaal aan tafel, dan is het eten er mega snel. Maar gelukkig krijg je niet het gevoel dat je snel moet eten of weg moet. Zelf ben ik voor een uiensoep gegaan, ondanks ik hier normaal gesproken geen fan van ben, is die hier echt heerlijk!

22 boulevard de Clichy // website

Brasserie Barbes

Dit is een wat hip Frans restaurant waar je ook de klassieke Franse gerechten, zoals slakken en oesters, kunt bestellen. Ook hebben ze een heel fijn brunch menu, wat bestaat uit een broodje (vlees of vis) en pancakes met banaan en chocolade als dessert.

2 Boulevard Barbè //website 

DOSE Dealer de café

Er zijn twee DOSE vestigingen. Het is een klein tentje, waar ze goede koffie en ontbijt/lunch serveren. Of je gaat voor één van de drie lekkere (healthy) smoothies.

73 rue Mouffetard & 82 place du D. Felix Lobligeois // website

Holybelly

Deze hippe tent is de plek waar zowel locale als toeristen komen voor een lekker ontbijt. Maar eigenlijk moet je hier heen voor interieur inspiratie. Vergeet dan ook niet te kijken naar de gave roze wc’s daar;) Helaas staat hier ook vaak een rij, dus ga er vroeg heen.

19 rue Lucien Sampaix // website

Share the love:

One thought on “4 x Lunchen in Parijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *